Cloud

BSO

Img

Een Thuis Weg van Thuis: Toegewijd aan de Zorg en Ontwikkeling van Uw Kinderen

Over Buitenschoolse opvang bij Vlinderrijk

Dankzij onze deskundige medewerkers kunnen we leuke en educatieve activiteiten aanbieden die perfect aansluiten bij de verschillende leeftijdsgroepen van de kinderen in ons kinderdagverblijf.

 • 4-12 Jaar

  img
  img
  img
  img
  img
  img
  img
  img

  Buitenschoolde Opvang

  Teachers: Jamey, Marta, Linda

  Welkom bij BSO Vlinderrijk: Waar Zorg, Aandacht, Warmte en Beleving Samenkomen

  BSO Vlinderrijk biedt een kleinschalige buitenschoolse opvang in een ruime omgeving, waar we streven naar uitstekende zorg, aandacht, warmte, betrokkenheid en een boeiende ervaring voor de kinderen als kernpunten van onze dienstverlening.

  Lees meer

  Ons doel is om elke middag voor de kinderen een bron van plezier te zijn, zodat ze met een lach op hun gezicht naar huis gaan. Bij BSO Vlinderrijk geloven we in de kracht van keuzevrijheid voor kinderen. Er is een evenwichtige mix tussen vrij spel en georganiseerde, leuke activiteiten om hun dag te vullen.

  Als buitenschoolse opvang begrijpen we ook dat het ondersteunen van ouders essentieel is. Daarom bieden wij flexibiliteit met mogelijkheden voor ruildagen, extra opvangdagen, en zelfs een warme maaltijd. Hierdoor kunt u als ouder ‘s avonds meer quality time doorbrengen met uw kind, zonder de noodzaak om te haasten om een gezonde maaltijd op tafel te zetten.

  Bij BSO Vlinderrijk is onze opvang beschikbaar voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. We zijn er trots op een vertrouwde omgeving te creëren waarin kinderen kunnen gedijen en ouders gerust kunnen zijn, wetende dat hun kinderen in goede handen zijn.

  Kies voor BSO Vlinderrijk, waar we samenwerken aan de zorg, ontwikkeling en vreugdevolle momenten van uw kinderen.

  • Sociale contacten
  • Belang van tijd
  • Eigen mening vormen
  • Ontdekken van talenten
  • Leren keuzes te maken
  • Tot besef komen
  • Zelfstandigheid stimuleren
  • Respect voor Diversiteit

BSO Onze Visie

Bij BSO Vlinderrijk stimuleren we de ontwikkeling van kinderen met speelse educatie. Ons doel is een tweede thuis te zijn, waar elk kind zich geliefd, gewaardeerd en veilig voelt. Samen creëren we een inspirerende omgeving voor ontdekking en plezierig opgroeien.
Kind in de wolken op de kinderopvang

Veilige omgeving

Veilige omgeving

Gezonde voeding op de kinderopvang

Gezonde voeding

creatieve activiteiten op de kinderopvang

Creative activiteiten

Wij zijn een onderdeel van de opvoeding van uw kind

Informatie voor de ouders

Bij onze Buitenschoolse Opvang (BSO) leggen we de nadruk op het unieke karakter. Dankzij onze sterke banden met ouders kunnen we informatie op een positieve en effectieve manier delen. Op die manier streven we ernaar om de kinderen bij Kinderdagverblijf Vlinderrijk zo goed mogelijk te ondersteunen

 • img
  img
  Ouders

  Samenwerking en Toegankelijkheid: Bij BSO Vlinderrijk bevorderen we een nauwe samenwerking met ouders voor de optimale groei van hun kinderen. Ouders zijn van harte welkom om deel te nemen aan activiteiten en een kijkje te nemen in onze warme en betrokken omgeving.

  Meer info

 • img
  img
  Wennenperiode

  Wenperiode: Tijdens de wenperiode begrijpen we dat het wennen aan een nieuwe omgeving tijd kost. Bij BSO Vlinderrijk bieden we ouders en hun kinderen de mogelijkheid om samen geleidelijk te wennen aan de nieuwe omgeving en het personeel.

  Meer info

 • img
  img
  Pedagogisch Beleid

  Ontwikkelingsgericht Ons pedagogisch beleid is afgestemd op de individuele ontwikkeling van elk kind. We hanteren een stimulerende benadering die de nieuwsgierigheid en creativiteit van kinderen bevordert.

  Meer info

 • img
  img
  Ruimte en Speelmateriaal

  Veelzijdige Omgeving: Onze faciliteit is ontworpen om een gevarieerde en stimulerende omgeving te bieden. Wij beschikken over zorgvuldig geselecteerd speelmateriaal en ruimtes die zijn afgestemd op diverse ontwikkelingsfasen.

  Meer info

 • img
  img
  Veiligheid & Gezondheid

  Veiligheidsmaatregelen: De veiligheid van uw kind staat voorop. Bij BSO Vlinderrijk hebben we strikte veiligheidsmaatregelen geïmplementeerd, waaronder toezicht, beveiligde speelruimtes en noodprocedures.

  Meer info

 • img
  img
  Ziekte en Ongevallen

  Protocollen Veiligheidsprotocollen: Bij BSO Vlinderrijk hebben we duidelijke protocollen voor situaties zoals ziekte of ongevallen. Ons toegewijde team staat altijd paraat, houdt u direct op de hoogte en werkt nauw met u samen om de best mogelijke zorg te waarborgen.

  Meer info

Hulpbronnen voor ouders

Het Ouders Handboek biedt nieuwe ouders inzicht in de missie, filosofie, beleidsregels en procedures die worden gevolgd op ons centrum.

Pedagogische medewerkers op de BSO

BSO Vlinderrijk Liefdevolle Zorg & Toewijding

Bij Vlinderrijk zet ons toegewijde team zich volledig in voor het welzijn van uw kind. We hechten veel waarde aan open communicatie en werken nauw samen met ouders om te zorgen dat elk kind de best mogelijke zorg en aandacht krijgt.

Kinderdagverblijf Vlinderrijk dagindeling

Program Age Range Enrollment Options Number of Teachers Number of Children
Infants 4 – 18 months 2, 3, or 5 days 2 15
Toddlers 18 – 30 months 2, 3, or 5 days 2 15
Preschoolers 30 – 44 months 2, 3, or 5 days 3 18

Rondleiding

U bent van harte welkom om te zien hoe onze opvang- en speelruimte zijn en hoe onze medewerkers te werk gaan. Dit allemaal onder het genot van een kopje koffie of thee.

 

Kindgebonden budget