Cloud

KDV

Img

We zijn toegewijd aan de zorg en ontwikkeling van de kinderen

Over Kinderdagverblijf Vlinderrijk

Dankzij onze deskundige medewerkers kunnen we leuke en educatieve activiteiten aanbieden die perfect aansluiten bij de verschillende leeftijdsgroepen van de kinderen in ons kinderdagverblijf.

 • 0-4 Jaar

  img
  img
  img
  img
  img
  img
  img
  img

  Kinderdagverblijf

  Een kleurrijke groet van het hele team bij Kinderopvang Vlinderrijk! Wij zijn verheugd om u te verwelkomen in ons warme nestje, waar kinderen van 0 tot 4 jaar de kans krijgen om te groeien, te ontdekken en bovenal gelukkig te zijn.

  Hier, in het bruisende hart van Amsterdam Oost, streven we ernaar om een betoverende omgeving te creëren waar nieuwsgierigheid wordt aangemoedigd, vriendschappen bloeien en elk kind als een unieke vlinder kan fladderen op zijn of haar eigen tempo.

  Lees Meer

  Ons ervaren en toegewijde team staat klaar om uw kleintje met open armen te ontvangen en te begeleiden op hun ontdekkingsreis vol spel, leren en liefdevolle zorg. Bij Kinderopvang Vlinderrijk gaan we verder dan alleen kinderopvang; we creëren een thuis weg van huis, waar elk kind wordt omringd door liefde, begrip en een overvloed aan kansen om te bloeien.

  Voel u vrij om rond te kijken, vragen te stellen en de sfeer te proeven die ons uniek maakt. We geloven in open communicatie en hechten veel waarde aan de betrokkenheid van ouders. Samen maken we van elke dag bij Kinderopvang Vlinderrijk een avontuur vol vreugde en groei.

  Bedankt voor uw vertrouwen in ons. We kijken ernaar uit om samen te werken aan de prachtige reis van uw kind.

  • Huiselijke Sfeer
  • Tedere Zorgzaamheid
  • Bevorderen Van Ontwikkeling
  • Stimuleren van Groei
  • Visuele Stimulatie
  • Perfecte Voorbereiding Basisschool
  • Creatief Activiteitenprogramma
  • Betoverende Ruimtes

KDV onze visie

Bij kinderdagverblijf Vlinderrijk geloven we in het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen door middel van speelse educatie. We streven ernaar om een thuis weg van huis te creëren, waar elk kind zich geliefd, gewaardeerd en veilig voelt.
Kind in de wolken op de kinderopvang

Veilige omgeving

Veilige omgeving

Gezonde voeding op de kinderopvang

Gezonde voeding

creatieve activiteiten op de kinderopvang

Creative activiteiten

Pedagogische medewerkers

Liefdevolle Zorg en Toewijding Ons Team staat klaar voor Uw Kind

Ons team van professionele en vriendelijke medewerkers is volledig toegewijd aan het welzijn van uw kind. We hechten veel waarde aan open communicatie en werken samen met ouders om ervoor te zorgen dat elk kind de best mogelijke zorg en aandacht krijgt.

Wij zijn een onderdeel van de opvoeding van uw kind

Informatie voor de ouders

Door onze goede banden met ouders kunnen we informatie op een positieve en effectieve manier delen, zodat we de kinderen zo goed mogelijk kunnen ondersteunen bij Kinderdagverblijf Vlinderrijk.

 • img
  img
  Ouders

  Samenwerking en Toegankelijkheid: Bij Kinderdagverblijf Vlinderrijk betrekken we ouders actief bij de groei van hun kinderen. Via communicatie, ouderbijeenkomsten, en ons open deur beleid staan we voor een hechte samenwerking met ouders. Meer info

 • img
  img
  Wennenperiode

  Wenperiode: We begrijpen dat het wennen aan een nieuwe omgeving tijd kost. Daarom bieden we een wenperiode waarin ouders samen met hun kinderen geleidelijk kunnen wennen aan de nieuwe omgeving en het personeel.

  Meer info

 • img
  img
  Pedagogisch Beleid

  Ontwikkelingsgericht Ons pedagogisch beleid is gericht op de individuele ontwikkeling van elk kind. We volgen een stimulerende benadering die de nieuwsgierigheid en creativiteit van kinderen bevordert.

  Meer info

 • img
  img
  Ruimte en Speelmateriaal

  Veelzijdige Omgeving: Onze faciliteit is ontworpen om een gevarieerde en stimulerende omgeving te bieden. We beschikken over speciaal geselecteerd speelmateriaal en ruimtes die afgestemd zijn op de verschillende ontwikkelingsfasen.

  Meer info

 • img
  img
  Veiligheid & Gezondheid

  Veiligheidsmaatregelen: De veiligheid van uw kind staat voorop. We hebben strikte veiligheidsmaatregelen geïmplementeerd, inclusief toezicht, beveiligde speelruimtes en noodprocedures.

  Meer info

 • img
  img
  Ziekte en Ongevallen

  Protocollen In het geval van ziekte of ongevallen hebben we duidelijke protocollen. We zullen u altijd op de hoogte stellen en samenwerken om de best mogelijke zorg te bieden.

  Meer info

Hulpbronnen voor ouders

Het Ouders Handboek biedt nieuwe ouders inzicht in de missie, filosofie, beleidsregels en procedures die worden gevolgd op ons centrum.

Kinderdagverblijf Vlinderrijk dagindeling

Program Age Range Enrollment Options Number of Teachers Number of Children
Infants 4 – 18 months 2, 3, or 5 days 2 15
Toddlers 18 – 30 months 2, 3, or 5 days 2 15
Preschoolers 30 – 44 months 2, 3, or 5 days 3 18

Rondleiding

U bent van harte welkom om te zien hoe onze opvang- en speelruimte zijn en hoe onze medewerkers te werk gaan. Dit allemaal onder het genot van een kopje koffie of thee.

 

Kindgebonden budget