Cloud

Over ons

Img

Het vonkje van talent laten schitteren in elk kind.

Wij begrijpen de behoeften van uw kinderen

Wij creëren een warme en stimulerende sfeer die het zelfbeeld verbetert, basiswaarden inprent, sociale interactie bevordert en bewustzijn van de natuurlijke en culturele wereld verrijkt. Als een liefdevolle gemeenschap van peuters, kleuters, ons personeel en ouders inspireren we verbeelding, creativiteit en spel voor elk kind.

In een omgeving gebaseerd op respect en mededogen streven we ernaar om de geest van elk kind te voeden en een beschermende ruimte te bieden voor zijn of haar groei.

De eerst stap van uw kind naar een veelbelovende toekomst

Wij maken het verschil

Wat onze kinderopvang zo bijzonder maakt, is de magie die je voelt zodra je binnenstapt. Die magie komt voort uit onze 'steunpilaren' - sterke overtuigingen die onze opvang ondersteunen. Bij Kinderopvang Vlinderrijk draait alles om 4 kernovertuigingen die het hart vormen van alles wat we doen.

 1. Ervaringsgericht leren

  Wij helpen kinderen om op nieuwe manieren verbinding te maken met hun omgeving, zodat ze ontdekken wat op dat moment en in de toekomst voor hen betekenisvol is.

 2. Gemeenschap

  Bij Kinderopvang Vlinderrijk bloeit uw kind op dankzij betrokken families, toegewijde opvoeders en een ondersteunende gemeenschap.

 3. Samenwerking

  Het delen van nieuwe ervaringen en samen problemen oplossen met anderen leidt tot een groter gevoel van verbondenheid, evenals betekenisvolle leerervaringen.

 4. Bewezen modellen

  Ons personeel werkt volgens leermodellen die zijn ontwikkeld waarbij de menselijke verbinding het sleutelelement is in het leerproces.

Wat maakt onze kinderopvang zo special?

Visie- en Missie verklaringen

 • Onze Missie

  Wij geloven in de kracht om het welzijn en de levensvreugde van kinderen te verbeteren, waardoor ze de mogelijkheid hebben om te groeien, leren en bloeien.

 • Onze Vissie

  Bij Kinderopvang Vlinderrijk koesteren we met liefde de nieuwsgierigheid en creativiteit van elk kind in een warme en stimulerende omgeving.

 • pedagogisch beleid

  Filosofie

  Een evenwichtige aanpak, met de begeleiding van liefdevolle medewerkers, een uitstekende educatieve basis voor elk kind.

7

img

Jaar Ervaring

24

img

Peuters en Kleuters

4

img

Gediplomeerde Medewerkers

2

img

Groepen

Professional and graduated

Our Staff are Guided by the Principles of

Above and beyond our already stringent code of ethics and guidelines for continuing education, our professional staff are guided by the principles and ethical codes of the following clinical and educational organizations:

 • American Speech & Hearing Association (ASHA)

 • Bell Academy for Listening and Spoken Language

 • American Physical Therapy Association (APTA)

 • Audiology Foundation of America

 • American Board of Audiology