Cloud

BSO Oudercommisie

Img

Where work and play come together

Informatie voor Ouders bij BSO Vlinderrijk

Welkom bij BSO Vlinderrijk, waar we samen streven naar het beste voor uw kind. Hier vindt u belangrijke informatie over de oudercommissie, onze klachtenregeling en oudercontacten.

Oudercommissie

Bij BSO Vlinderrijk draait het om uw betrokkenheid. De oudercommissie, samen met de leiding, waarborgt de kwaliteit. U wordt bij inschrijving geïnformeerd. Meld u aan of blijf op de hoogte via e-mail. Notulen zijn beschikbaar op ons kantoor. De oudercommissie komt minimaal kwartaal bijeen, met de vestigingsmanager. Ouders worden tijdig geïnformeerd en kunnen deelnemen. Via de commissie kunt u de GGD veiligheidsrapportage opvragen.

Klachtenregeling

Heeft u een klacht? Bespreek het eerst met de pedagogisch medewerker. Mocht dit niet leiden tot een oplossing, richt u dan tot de directie. Binnen 10 werkdagen wordt de klacht afgehandeld. Onze klachtenregeling vindt u hier.

Oudercontacten

Jaarlijks organiseren we een ouderavond. Wekelijks ontvangt u een nieuwsbrief met activiteiten en maandelijks een overzicht van de vorderingen en gebeurtenissen van uw kind(eren).

Hulpbronnen voor ouders